سلام به وبلاگ من خوش اومدید امیدوارم تو وبم بهتون خوش بگذره و لحضات خوشی را سپری کنید.......... و برای اینکه این وب را فراموش نکنید آدرس وبم را کپی کرده و در سیستم خود نگه دارید تا با این آدرس هر روز آهنعضویت در سایتگهای جدید را از وبم دانلود کنید.......... و برای حمایت از ما کافی است آدرس وبلاگم را به دوستان خود معرفی کنید ***با تشکر*** از حضور شما ترجمه مقاله مدیریت تعارض در روابط برون سپاری B2B - دانلود اهنگ های جدید روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
.
تاریخ : یکشنبه 93/4/29 | 2:22 عصر | نویسنده : music
عنوان انگلیسی مقاله: Conflict handling, trust and commitment in outsourcing relationship
عنوان فارسی مقاله: مدیریت تعارض، اطمینان و تعهد در روابط برون سپاری
چکیده ترجمه:
این مطالعه مدل تجربی و نظری را ارائه می کند که توپولوژی مدیریت تعارض را که اطمینان و تعهد را در روابط برون سپاری B2B  (تجاری- تجاری) تحت تاثیر قرار می دهد، شناسایی می کند. سه توپولوژی مدیریت تعارض با نام های: ادغام ، انطباق و تراضی برای اثرات آنها روی اطمینان و تعهد ارائه دهندگان خدمات برون سپاری منابع انسانی (HR) هندی و چینی مورد بررسی قرار گرفته است. این مقاله همچنین تاثیر متعادل کننده فرهنگ در روابط را هم مورد ملاحظه قرارمی دهد. داده ها از شرکت های هندی و چینی که خدمات برون سپاری که منابع انسانی را فراهم می کنند و به تحلیل آن ها با استفاده از تحلیل رگرسیون چندگانه زنجیره ای پرداخته اند، گرداوری شده است. همچنین خروجی های مشابه و غیر مشابه ای در مطالعه مد نظر قرار می دهیم. مخصوصا اینکه، شیوه های مدیریت تعارض، به طور قابل ملاحظه ای در ارتباط با تعهد و اطمینان می باشند. اطمینان به عنوان میانجی در ارتباط با شیوه های مدیریت تعارض با تعهد می باشد. اثر مقایسه کردن مدیریت تعارض در اطمینان و تعهد از طریق فرهنگ تعدیل می گردد- به طور قابل ملاحظه ای برای ارائه دهندگان خدمات چینی بالاتر از هندوها می باشد. فرهنگ همچنین اثر مستقیم روی تعهد دارد اما نه روی اطمینان. پیامدهای نظری، فرهنگی و مدیریتی یافته ها نشان داده شده است.
مقدمه :
واژه برون سپاری منابع انسانی در این مقاله به فعالیت فروشندگان خارجی برای اجرای یک فعالیت منابع انسانی کامل ، مثل آموزش ، پرداخت ، … ) برای یک سازمان اطلاق می گردد. یک تعداد فرآیند از سازمان ها عملیات منابع انسانی خودشان را برون سپاری می کنند. مطابق با اداره ملی کار (2004 )، دو سوم مدیران منابع انسانی مورد ملاحظه می گویند واحد های منابع انسانی آنها حداقل یک فعالیت منابع انسانی را برون سپاری می کند مطالعات قبلی مزایا و معایب برون سپاری کردن را مستند سازی کرده است.